Haberler

  • 12 Mayıs 2016

Çocuk Cinsel İstismarı ve Önlenmesi Adlı Panel Büyük İlgi Gördü

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde öğretmen adaylarına farkındalık kazandırmak ve onları bilinçlendirmek amacıyla Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü (CÜPDR Kulübü) tarafından gerçekleştirilen "Çocuk Cinsel İstismarı ve Önlenmesi" adlı panel düzenlendi. 
 
Panele Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Konuya farklı boyutlardan yaklaşan 4 panelistin katıldığı programda Çocuk Cinsel İstismarının Adli, Tıbbi boyutuna: Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı ve Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatma Yücel Beyaztaş, Eğitim Ortamlarında Cinsel İstismarın Önlenmesi boyutuna: Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kanak, Cinsel İstismarın Çocuktaki Psikolojik Etkilerine: Çocuk İzleme Merkezi psikoloğu Nurdan Yiğit, Çocuk Cinsel İstismarının Hukuki boyutuna: Sivas Barosuna bağlı Av. Serap Hergüner değindi. 
 
Başkanlığını Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Ercan’ın yaptığı panelde panelistler; konuya dair fikir ve görüşleri paylaştı.
 
Panel sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı,  panelistlere ve panel başkanına teşekkür belgelerini takdim etti.
 

12

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B