Haberler

  • 12 Mayıs 2016

Zara Ahmet Çuhadaroğlu MYO'nda Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu (AÇMYO) öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.
 
MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nebi Taşdemir, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, öğrencileri yeni bir hayatın içinde atıldıklarını ve hayatın yeniden başladığını söyleyerek, öğrenmenin hayat boyu devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Buyruk öğrenci aileleri ve öğrencileri yetiştiren öğretim elemanlarını tebrik ederek, öğrencilere hayat boyu başarılar diledi. 
 
Mezun olan öğrenciler adına büyük sevinç yaşadığını belirten Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, "19. mezuniyet yılımızda öğrencilerimizi mezun etmenin büyük sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Sevgili aileler sizlerden aldığımız emaneti tekrar sizlere teslim ediyoruz. Gençlerimize yeni hayatlarında başarılar dilerim."dedi.
 
Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Buyruk ve ilçe protokolü tarafından derece alan mezun öğrencilere belgelerini takdim etti. 
Mezun olan öğrenciler kampüs alanında kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.
 

12

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B