Haberler

  • 07 Mayıs 2016

Büyükelçi Avni Spahıju'den Rektörümüze Ziyaret

Ulu Önder Atatürk, Kosova Kurtuluş Örgütü Kurucularından Adem Jashari’nin ve Ünlü Ozan Aşık Veysel’in heykellerinin bulunduğu Anıt ve Park’ın açılış töreni için Üniversitemize gelen Kosova Büyükelçisi Avni Spahıju,  Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Adem Jashari’nin aile temsilcisi Murat Jashari, Kosova Eski Bakanlarından aynı zamanda Priştina Üniversitesi Politika Fakültesi Dekanı Bugar Dugolli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Elbeyliler Derneği Başkanı Mesut Acıöz, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar,  Kosova Dostluk Platformu Başkanı Hüseyin Kaptan, Onursal Başkanı Mehmet Yarar'ın da  katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Büyükelçi Avni Spahıju ve beraberindekilere  törenin açılışına katılımlarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
 
İki ülke arasındaki dostluğun gün geçtikçe arttığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, dostluk kapsamında Üniversitemize açılan anıt ve parka verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek,  Büyükelçi Avni Spahıju’ye ve beraberindekilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
 
Büyükelçi Avni Spahıju ve beraberindeki heyet başta Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık olmak üzere Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Kosova Kurtuluş Örgütü Kurucularından Adem Jashari’nin Ulu Önder Atatürk ve Ünlü Ozan Aşık Veysel ile anıtının yan yana yapılmasından dolayı teşekkürlerini ve minnet duygularını ifade ederek bunun  kendileri adına onur verici bir durum olduğunu söyledi. Cumhuriyet Üniversitesi’nin kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Avni Spahıju, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. 
 
Heyet ardından açılış töreni öncesinde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına geçerek, Dekan Prof. Dr. M. Mustafa Hilmi Bulut’u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Sami Aydın’ın da katıldığı ziyarette Dekan Prof. Dr. Bulut, Büyükelçi Avni Spahıju’ye ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
 

07

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B