Haberler

  • 05 Mayıs 2016

2. Anadolu Lojistik Zirvesi

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından 2. Anadolu Lojistik Zirvesi Merkezi Amfi’de düzenlendi. 
 
Programa Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, dekan yardımcıları, Bölüm Başkanı Doç.Dr. K. Halil Kıvanç, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
 
Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Lojistiğin gelişen teknoloji ile birlikte çok önemli bir konuma geldiğini söyleyerek, bu konuda öğrencilerimizin de bilinçlenmesi amacıyla bu tür faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 
 
 
Belediye Başkanı Sami Aydın ise öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin alacakları diplomaların sadece sembolik olduğunu ifade eden Aydın, “öğrenciyken bir fabrikaya gitseniz, sorsanız, öğrenseniz, kimse neden buradasınız demez. Ancak diplomalarınızı aldıktan sonra bunu yapamazsınız. Size tavsiyem iyi derecede İngilizce öğrenmeniz. Telefonda İngilizce rahatlıkla iletişim kurabilmelisiniz. Bununla beraber çok konuşulan farklı bir dil daha öğrenebilirseniz, sizlere büyük faydası olur.” diye konuştu.
 
Dekan Prof. Dr. Mahmut Kartal ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halil Kıvanç’ın konuşmalarının ardından sempozyumda Lokman Öcal, ‘Ahmet Yiğit Nakliyat’, DEFACTO Oturumunda DEFACTO Kıdemli Lojistik Müdürü Erkan Yorulmaz – DEFACTO Lojistik Direktörü Cenk Karapınar –  DEFACTO Lojistik Planlama Uzmanı Ayşe Büşra Beşli – Profesyonel İş Ahlakı Oturumunda Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Çağatay Karaköy – TEKSAN Jeneratör Müşteri Memnuniyeti Şefi Filiz Kazancı – OZON TEKSTİL İnsan Kaynakları Yöneticisi Muhsin Ersöz – TLS Lojistik Oturumunda TLS LOJİSTİK Genel Müdür Yardımcısı Aykut Yakalı – İKRA Lojistik Oturumunda İKRA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Akın Konyar – UND Oturumunda ise Alper ÖZEL – UND İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özel sunum eşliğinde katılımcılara bilgiler verdiler. 
 
 

05

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B