Haberler

  • 02 Mayıs 2016

Dünya Veteriner Hekimler Günü Konferansı Gerçekleştirildi

Dünya Veteriner Hekimler Günü etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Veteriner Hekim Öğrencileri Kulübü tarafından Merkezi Amfi’de düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, Sivas Bölgesi Veteriner Odası Başkanı Özcan Karataş, dekan yardımcıları,  öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Veterinerlik mesleğinin bir sanat olduğunu belirterek veterinerlik mesleğinin öneminden bahsetti. Hekimliğin toplumda büyük görevleri olduğunu aktaran Prof. Dr. Hizmetli, “insan sağlığının en önemli faktörlerinden biri sağlıklı besine ulaşmadır. Veteriner Hekimlerin dünyada değeri giderek anlaşılmakta ve siz değerli öğrenciler bu mesleği en üst düzeye taşıyacaksınız.” diyerek programda emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Veterinerlik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Karahan ise fakülte hakkında bilgiler vererek,  programı düzenleyenlere teşekkür etti. 
 
Sivas Bölgesi Veteriner Odası Başkanı Veteriner Hekim Özcan Karataş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından Üniversitemiz Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Murat Yüksel, ‘Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Üreme Sağlığı’ –  Yrd. Doç. Hakan Murat ise Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Kurulum ve Yönetim Esasları’ konularında katılımcılara bilgiler verdiler.
 
Program sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, Dekan Prof. Dr. Kara ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Karahan, Oda Başkanı Karataş ve konuşmacılar Doç. Dr. Yüksel ve Yrd. Doç. Dr. Murat’a günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.  
 

02

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B