Haberler

  • 29 Nisan 2016

CÜSEM'e Pos Cihazı Alım Sözleşmesi İmza Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemizin şehre açılan kapısı ve üniversite-şehir işbirliğinde en önemli kurumlarından olan CÜSEM, yeniliklere ve eğitimde çıtanın yükselmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Başta öğrencilerimiz, mezunlarımız, idari ve akademik personelimize ve genel olarak Sivas halkına eğitim ve kurs hizmetleri veren Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) hizmetlerini Sivas’a yaymak için çalışmalarına hız verdi.
 
Bu çalışmaların son halkası olarak, hedef kitlesine daha hızlı ve kaliteli eğitim verebilmek için CÜSEM’e Pos cihazı alım sözleşmesi imzalandı.
 
İmza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum ve Ziraat Bankası Kampüs Şubesi Müdürü Erdinç Tosun katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, “CÜSEM, son yıllarda çok başarılı ve etkili eğitim faaliyetleri ile yüzümüzü ağartmaktadır. Şehre açılan en önemli kurumlarımızın başında gelen CÜSEM, hem Üniversitemize ve Sivas’ımıza hizmet vermekte, hem de ülkemiz ekonomisine katma değer üretmektedir. Bu kapsamda bu sözleşmeyle sağlanan hizmetin CÜSEM’i daha etkin ve efektif hale getireceğine inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Törende konuşan CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mazlum ise “bugün CÜSEM için heyecan ve gurur verici bir gün. Ziraat Bankamızla vardığımız anlaşmayla çok daha etkin, hızlı ve verimli hizmet sunma imkânı yakalayacağız. CÜSEM’in misyonu ve amaçları doğrultusunda emin ve kararlı adımlarla durmadan çalışıyoruz. Çalışmalarımızın Üniversitemiz ve Sivas kamuoyu tarafından ilgiyle ve takdirle takip edilmesiyle ilgili geri dönüşler alıyoruz. Bu bizi mutlu kılıyor ve motive ediyor. Ziraat Bankasıyla, kurumumuz yararına büyük avantajlar içeren bir sözleşme yaptık. Bundan sonraki her türlü eğitim ve kurs faaliyetimizde isteyenlere kredi kartı kullanma imkânı sunacağız. Başta Rektörümüz ve banka müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, hizmetin hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.
 
Törende konuşan Ziraat Bankası Kampüs Şubesi Müdürü Erdinç Tosun ise konuşmasında “bizler, Cumhuriyet Üniversitesi gibi Türkiye’deki birçok ilin nüfusundan daha büyük bir öğrenci ve personele sahip bir kuruma hizmet vermekten mutluyuz. Bu kapsamda kurumsal olarak CÜSEM’e sunabileceğimiz bütün kolaylıkları ve avantajları sunmuş olduk ve bundan da mutluluk duyuyoruz. Anlaşmanın Üniversitemize, Bankamıza ve Sivas’a hayırlı olmasını diler, başta Sayın Rektörümüz ve CÜSEM Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 
 

29

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B