Haberler

  • 27 Nisan 2016

Üniversitemiz Senatosu Gürün MYO Toplandı

Üniversitemiz Gürün Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık başkanlığında Üniversitemiz Senatosu Gürün Belediyesi Kültür Merkezi’nde toplandı. 
 
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Metin Bozkuş ve senato üyeleri Gürün temaslarında ilk olarak Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir’i makamında ziyaret etti.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcılarını Kaymakam’lık girişinde karşılayan Kaymakam Özdemir ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ve senato üyelerine teşekkür ederek, Gürün ilçesi ile Gürün Meslek Yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Önder’inde hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ve senato üyeleri ardından Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Çiftçi ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi daha sonra Gürün Belediyesi Kültür Merkezi'ne geçerek senato topantısını gerçekleştirdi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve senato üyeleri Gürün temaslarında son olarak Gürün'ün doğal güzellikleri olan Gökpınar Gölü, Şuul Vadisi’ni gezdi. Burada Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Çiftçi Rektör Prof. Dr. Kocacık ve senato üyelerine eşlik ederek bilgiler verdi. 
 
 
 

27

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B