• 27 Ekim 2010

“Yara İyileşmesi ve Yara Yeri Enfeksiyonları”

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Dr. Hikmet Boran Konferans Salonu’nda, Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından “Yara İyileşmesi ve Yara Yeri Enfeksiyonları” konulu bir konferans düzenlendi. 27.10.2010 tarihinde gerçekleşen ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Doç.Dr.Aydın Nadir’in yöneticiliğini yaptığı konferansta,Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Sarper Yılmaz,Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Atilla Kurt konuşmacı olarak yer aldı. Konferansı Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Şencan, Anabilim Dalı Başkanları,Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesi öğrencileri izledi. Yara bakımı, iyileşmeyi etkileyen faktörler ve yaraya yaklaşım konularının işlendiği konferansa,katılımcılar  sorularıyla eşlik ettiler.

Ekim

2010