Haberler

  • 25 Nisan 2016

Tarihte Ermeni Olayları Dün-Bugün-Yarın Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından  'Tarihte Ermeni Olayları Dün-Bugün-Yarın'  adlı konferans Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
 
Konferansa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Metin Bozkuş, fakülte dekanları,  öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 
 
Konferansa konuşmacı olarak katılan Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Öztürk, sözde Ermeni soykırımını hiç kimsenin ispat edemeyeceğini ifade ederek, “Ermeniler çeşitli ülkelerin parlamentolarından destek almış olmalarına rağmen söz ettikleri sözde soykırım, delilsiz olarak hiçbir belge ve kayıtta mevcut değildir. Ermenistan kendi gizli belgelerini ısrarla açığa çıkarmıyor, saklıyor. Eğer o belgeleri açsalar,  tüm dünya Ermeni soykırımının olmadığını, hatta Ermenilerin giderken Türk köylerini yakıp yıktıklarını,  oradaki insanları öldürdüklerini görecekler. Bunlar Osmanlı ve Türkiye düşmanlarının ortaya attığı yalanlardır. Bize karşı yapılan vahşeti kendi lehine çevirmeye çalışarak, bizden bir şeyler almaya çalışıyorlar.” ifadelerine yer verdi. 

25

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B