Haberler

  • 22 Nisan 2016

Ortadoğu'da Kimin Ne Hesabı Var Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi tarafından, fakülte konferans salonunda “Ortadoğu’da Kimin Ne Hesabı Var” konulu konferans düzenlendi. 
 
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demir’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, dekan yardımcıları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Konferansında Ortadoğu’nun dünyadaki en önemli bölge olduğunu ifade eden Prof. Dr. Osman Demir, “Ortadoğu dünyanın enerji ve din merkezidir. İslam nüfusunun çoğalmasını, yayılmasını istemeyenler, bölgedeki yer altı kaynaklarını sömürmek isteyenler tarafından sürekli bir karışıklık oluşturulmak isteniyor. Bunu da içerden veya bizzat kendileri müdahil olarak gerçekleştiriyorlar. Ortadoğu’yu da kendi himayelerine alma çabası içerisindeler. Eğer Ortadoğu’ya hükmederlerse islamiyetin önünü kesin bir suretle kesecekler, kendi dinlerini yayacaklar ve kaynaklarına el koyarak Ortadoğu halkını kölesi yapacaklardır” şeklinde konuştu. 
 
Konferansın sonunda Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Osman Alacahan, konuşmacı Prof. Dr. Osman Demir’e teşekkür  belgesi takdim etti. 
 

22

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B