Haberler

  • 20 Nisan 2016

CÜHEK Kulübü'nden Farkındalık Eğitimi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Öğrenci Kulübü (CÜHEK) tarafından “Yaşlılık; En Büyük Değere Sahip Çık Farkındalık Etkinliği“ düzenlendi. 
 
Etkinlik kapsamına öğretim elemanları, kurum çalışanları ve öğrenciler,  Sivas İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. 
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren fakülte öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, “yaş ile birlikte bilginin ve yaratıcılığın muhakeme yeteneği artmaktadır. Siz değerli büyüklerimiz bilgeliği temsil ediyorsunuz. Bu nedenle gençlerimizi ve sizleri bir araya getirerek zenginleşmek istedik” dedi. Yrd. Doç. Dr. Tuğut, daha sonra en büyük değer olan insan sevgisine vurgu yaparak,  her yaşın kendine özgü sorunu olan stres konusuna değindi ve stresle baş etme yöntemlerinden bahsetti.
 
Hemşirelik Öğrenci Kulübü (CÜHEK) Başkanı İrem Civelek, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ederek, CÜHEK üyelerinden öğrenciler Merve İpek şiir dinletisi,  Yasin Arslantaş, Çağrı Ergüden ise müzik dinletisi gerçekleştirdi.
 
Programın sonunda İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı Müdürü Sabit Yavuz, Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Tuğut’a ve Cumhuriyet Üniversitesi Hemşirelik Öğrenci Kulübü’ ne teşekkür ederek, günün anısına şiir kitabı hediye etti.
 

20

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B