Haberler

  • 20 Nisan 2016

İl Koordinasyon Toplantısı Vali Âlim Barut Başkanlığında Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu 2016 yılı 2. dönem toplantısı Vali Âlim Barut Başkanlığında İl Özel İdaresi Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Üniversitemize ait 2016 Yılı Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu hakkında katılımcılara bilgiler verdi. 
 
Kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda 2015 yılında yapılan ve 2016 yılında yapılması planlanan işler masaya yatırıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Âlim Barut, il koordinasyon toplantılarının kurumlar arası birlikteliği sağlamak olduğunu ifade ederek, koordinasyon üyelerine kurumlarının çalışmalarıyla ilgili söz verdi.  
 
Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, sayısal verilerle Üniversitemizin akademik, idari ve öğrenci sayıları ve buna ilişkin olarak, fakülte, yüksekokullar, enstitüler ve hastane de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli ayrıca, Üniversitemizdeki yatırım programlarının yanı sıra sektörel bazda projeler, eğitim sektörü, derslikler, merkezi birimler, sağlık sektörü, beden eğitimi ve spor sektörü, teknolojik araştırma sektörü ile koordinasyonu gerektiren hususlar konusunda sunum eşliğinde bilgiler verdi. 
 

20

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B