Haberler

  • 12 Nisan 2016

Rektörümüz ve Yönetiminden DSİ ve Polis MYO'na Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Prof. Dr. Metin Bozkuş ile birlikte Sivas Devlet Su İşleri 19. Bölge Müdürlüğüne atanan İsmail Kaya ve Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Adnan Oran’a iadeyi ziyarette bulundular.
 
İlk olarak DSİ 19. Bölge Müdürünü ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi DSİ Müdürü Kaya ile karşılıklı sohbet ederek, Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas’ta tüm kamu kurumlarıyla birlikte ortak çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Üniversitemize verdikleri desteklerden dolayı kendilerine ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ Müdürü Kaya, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekilere teşekkür ederek, DSİ’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi ardından Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Adnan Oran’a makamında iadeyi ziyarette bulundular. Müdür Oran ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, Üniversitemiz ve Polis MYO hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Oran Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
 

12

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B