• 11 Nisan 2016

Üniversitemizde Fotoğraf Söyleşisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Fotoğraf Amatörleri Topluluğu tarafından Doruklardan Derinlere Bir Su Damlasının Hikâyesi adlı konferans düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yavuz Siliğ, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Müdür Prof. Dr. Siliğ, CÜFAT’ın çalışmalarından bahsederek, Atlas Dergisi Sualtı Fotoğrafçısı İz TV Program Yapımcısı Ali Ethem Keskin’i Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyet dile getirerek, programın faydalı geçmesi temennisinde bulundu.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Ali Ethem Keskin sualtı fotoğrafçılığı konusunda bilgiler vererek, çekmiş olduğu fotoğrafları ve anılarını sunum eşliğinde davetlilerle paylaştı.