• 12 Nisan 2016

Okçuluk Tabiat İnsan' Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Okçuluk Topluluğu tarafından Okçuluk - Tabiat ve İnsan konulu konferans düzenlendi.

Merkezi Amfi’de gerçekleşen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bozkuş,  konferansın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek,  “bizim kültürümüzde spor,  sanat ve musiki,  yeni dostluklar ve yeni arkadaşlıklar oluşturmanın yollarından biridir. Spor,  sanat musiki,  atıcılık,  binicilik ve yüzücülük,  bütün bunlar bizim dinimizin sağlıklı bünye için önerdiği spor aktiviteleridir “ dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan TRT program yapımcısı Serdar Kılıç, katılımcılara atış yöntemleri, okçuluğun tarihi ve tabiatın insan hayatındaki öneminden bahsetti.

Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş,  Serdar Kılıç’a teşekkür belgesi takdim etti.