• 11 Nisan 2016

Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler YO Öğrencileri İstanbul'da Teknik Gezi Programına Katıldı

Üniversitemiz Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanlığı tarafından teknik gezi programı gerçekleştirildi.

Yrd. Doç. Dr. Özcan Işık ve Öğretim Görevlisi Şerife Merve Koşaroğlu ile birlikte 25 öğrenci İstanbul'da bulunun finans kurumlarını ziyaret etti.

Teknik gezi kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu, Türkiye Bankalar Birliği, Borsa İstanbul ve Takasbank ziyaret edildi. Ziyarette ilgi kurumlar, Türk bankacılık sektörü, sermaye piyasası işlemleri,  Türkiye ekonomisiyle ve kariyer imkânlarıyla ilgili seminerler düzenlendi. Programda öğrencilerimizi Sancaktepe Belediyesi, Sarıyer Belediyesi, Pendik Belediyesi, Beykoz Belediyesi,  Ataşehir Belediyesi ve Zaralı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Kaplan misafir etti.