• 05 Nisan 2016

Yüksekokullar ve Meslek Yüksek Okullararası Futbol Turnuvası Başladı

Üniversitemiz Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Yüksekokullar ve Meslek Yüksek Okullararası Futbol Turnuvası başladı.

A Grubunda Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gürün Meslek Yüksekokulu, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu, B Grubunda Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu, Suşehri Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İdman Yurdu, C Grubunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yıldızlar, Sivas Meslek Yüksekokulu, Suşehri Timur Karabal Yüksekokulu, D Grubunda ise Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, İmranlı Meslek Yüksekokulu’nun katıldığı turnuvanın açılış karşılaşmasında Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gürün MYO’nu 3-0, turnuvanın 2. karşılaşmasında ise Zara Ahmet Çuhadaroğlu MYO,  Suşehri YO’nu 5- 0 mağlup etti.

Üniversitemiz Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan karşılaşmalarda yarı final ilk maçı 13 Nisan 2016’da,  final maçı ise 14 Nisan 2016’da saat 12.00’de oynanacaktır.

Turnuvalarda ayrıca gruplarında birinci olan takımlar yarı finale çıkamaya haz kazanacaklardır.