Haberler

  • 01 Nisan 2016

Şarkışla MYO'nda Girişimcilik ve Uluslararası Ticaret Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu  (ŞAVMYO)  tarafından Girişimcilik Kulübünün organizesiyle konferans salonunda “Uluslararası Ticaret, Lojistik ve Girişimcilik” konulu panel düzenlendi.
 
Okul Müdürü Doç. Dr. Tolga Karaköy,  düzenlenen panelle ilgili olarak yaptığı konuşmasında, “Ekonominin küreselleştiği şu dönemde, ülkemizin girişimcileri dünyanın değişik bölgelerinde yeni pazarlar aramaktadır. Öğrencilerimizin girişimcilik ruhu kazanması, uluslararası ticarete ilgi duymaları ve ülkemizin bu alandaki eksik nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla böyle bir çalışma yapmayı uygun gördük.” dedi. 
 
Panele konuşmacı olarak katılan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çağatay Karaköy, öğrencilere uluslararası ticaret ve lojistik konuları hakkında bilgiler verdi. 
 
Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü aynı zamanda İİBF Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman ise girişimcilik ve girişimci gençlere verilen destekler konusunda öğrencileri bilgilendirdi. 
 
Düzenlenen panele okulun öğretim görevlileriyle birlikte farklı bölümlerden çok sayıda öğrenci katıldı.
 
 

01

Nisan

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B