Haberler

  • 31 Mart 2016

Medicana Sivassporlu Futbolcular, Pediatrik Hematoloji Servisinde Tedavi Gören Hasta Çocuklarla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Pediatrik Hematoloji Servisi’nin organizesiyle 1- 7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sivasspor teknik heyeti ve futbolcuları, Hikmet Boran Konferans Salonu’nda Pediatri Hematoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklarla bir araya geldi. 
 
Sivasspor Kulübü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kulüp As Başkan Faruk Taşseten, Sivassporlu futbolcular Ernestas Setkus, Alper Doğan, Korcan Çelikay, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Emre Öztürk, Gökhan Süzen, Kerem Onaylı, Cícero Cicinho, Yiğit İncedemir, Aatif Chahechouhe, Adem Koçak, Burhan Eşer, Djakaridja Kone, Mehdi Tewfik Taouil ve Hasan Kabze,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleşen programda çocuklarla tek tek ilgilenerek moral verdiler. Ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Teknik Direktör Bakkal ve futbolcular, çocukların isimlerinin yazılı olduğu Sivasspor formasını hediye ettiler. 
 
Programda bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, “Kanser Haftası’nda gerçekleşen bu programda çocuklarımızın sevindirilmesi, kendilerinin ve ailelerinin desteklenmesi oldukça anlamlı bir davranış. Organizede emeği geçenlere,  Sivasspor Kulübümüze başta Mecnun Başkan olmak üzere,  tüm yönetimdeki arkadaşlarımıza,  teknik direktörümüze ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 
 
-Son Günlerde Yapılan En Güzel Organizasyon-
 
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, organizasyonun kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade ederek, “Teklif bana geldiğinde şahsım adına hiç düşünmeden kabul etme ihtiyacı duydum ve buraya sevinerek geldim. Bende rahmetli annemin hastalığıyla 6 yıl uğraşmıştım. Sıkıntıları o kadar çok iyi biliyorum ki,  inşallah bu gelişimiz bu yavrularımıza şifa olur.  Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.  Burada olmaktan dolayı takımım ve yönetimim adına çok mutluyum. Son günlerde yaptığımız en güzel organizasyon diyebilirim. İnşallah bu çocuklar bize uğurlu gelecektir.  Hepinize geçmiş olsun diyorum” şeklinde konuştu. 
 
Programa ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, Pediatrik Hematoloji Servisi hemşireleri ve sağlık çalışanları, hasta yakınları ile basın mensupları katıldı.
 

31

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B