Haberler

  • 28 Mart 2016

Vakıf İlkokulu Tarafından Okuma Bayramı Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu tarafından ‘Okuma Bayramı’ etkinliği düzenlendi. 
 
Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Rektör Danışmanı ve Vakıf Okulları Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Demirci, Özel Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan, Ortaokul Müdürü İnci Poyraz, İlkokul Müdürü Şamil Turgut, Günay Soluk Anaokulu Müdürü Selma Erbaş Yıldırım, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
 
Program öncesinde konuşan İlkokul Müdürü Turgut, okul olarak amaçlarının geleceğin teminatı olan çocuklara başta sağlam bir kişilik kazandırmak, araştıran, sorgulayan, özgüveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını seven, insanlara karşı saygılı birer birey olarak yetiştirmek, onları bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak olduğunu söyledi. Müdür Turgut, hazırladıkları programla 1. sınıf öğretmenlerinin en keyifli, en güzel günü olduğunu ifade ederek, ”Çalışmalarımızın meyvelerini sergileyeceğimiz gün bugün. Bugüne kadar birlikte konuştular, çalıştılar, şimdide sadece öğrencilerimiz konuşacak. Sizlere becerilerini sergileyecekler.” ifadelerine yer verdi.
 
İlkokul Öğretmeni Songül Bakıcı’nın konuşmasının ardından programda şiir, koro konseri,  tiyatro oyunu, İngilizce şarkılar, slayt gösterileri, piyano dinletisi, halk oyunları gösterilerine yer verildi.
 
Program sonunda Genel Koordinatör Prof. Dr. Demirci ve okul müdürleri tarafından öğrencilerimize Okuma Belgeleri takdim edildi.  
 

28

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B