• 23 Mart 2016

Ergün Pehlivan Üniversitemizde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ergün Pehlivan adına görev yaptığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Bozkuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi Otlu, dekan yardımcıları, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, öğretim üyeleri, merhum Yrd. Doç. Dr. Pehlivan’ın ailesi,  arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Bozkuş, merhum Yrd. Doç. Dr. Pehlivan’ın ölüm haberini büyük bir üzüntüyle aldığını ifade ederek, “Maalesef üzüntüyle ifade etmek gerekir ki genç bir arkadaşımız aramızdan ayrıldı. Uzun zamandır hastalığıyla mücadele ediyordu. Acımız büyük, Allah ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabır versin. Üniversitemizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cebeci ise konuşmasında “Çevre Mühendisliği Bölümümüzün başı sağ olsun. Hocamızı kelimelerle anlatmamız mümkün değil. Ben kendisini her zaman güler yüzüyle,  koşuşturmasıyla, heyecanıyla, güzel anılarıyla hatırlamak istiyorum ve öyle hatırlıyorum. Ailesinin, meslektaşlarımızın ve öğrencilerimizin başı sağ olsun.  Dualarınızı esirgemeyin” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Merhum Yrd. Doç. Dr. Pehlivan’ın naaşı Yukarı Tekke Mezarlığına defnedildi.