Haberler

  • 22 Mart 2016

Mimarlık Bölümü 3.Sınıf Öğrencisi Merve Sancılı'ya Mansiyon Ödülü

2592 öğrencinin katıldığı 19 şehir, 78 üniversiteden toplam 1065 öğrencinin başvurusunun kabul edildiği Rönesans Holdingin “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” adlı proje yarışmasından Üniversitemiz ödülle döndü. 
 
 “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” adlı öğrenci yarışmasında Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 3.Sınıf Öğrencisi Merve Sancılı ‘Mansiyon Ödülü’ almaya hak kazandı.
 
Gelecek nesillerin daha sağlıklı ve çevre dostu yapılarda yaşamasını sağlamanın, üniversite öğrencilerine “sürdürülebilirlik” kültürünün kazandırılması için ulusal düzeyde yarışmalar düzenleyen Rönesans Holding’in 12 Ekim 2015 tarihinde düzenlediği yarışmasının bu yılki konusu ‘Sürdürülebilir Okul’ yapısıydı. 
 
Ulusal düzeyde mimarlık okullarından çok sayıda mimarlık bölümü öğrencisinin katıldığı yarışmada Mimarlık Bölümü öğrencimiz Merve Sancılı, yarışma sonucunda hazırladığı projeyle mansiyon ödülünü kazandı. 
 
Öğrencimiz Merve Sancılı, Mimarlık Fakültesi Dekanı  V. Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci ve Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Uğur Tuztaşı ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Dekan V. Prof. Dr. Cebeci ve öğrencimiz Sancılı proje hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Dekan V. Prof. Dr. Cebeci, Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tuztaşı ve öğrencimiz Sancılı ile sohbet ederek Üniversitemize kazandırdıkları başarıdan dolayı tebrik etti ve çalışmalarının devamını diledi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca başarısı adına öğrencimiz Sancılı’ya teşekkür belgesi takdim etti. 
 

 

22

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B