• 16 Mart 2016

CÜ Vakfı Kolejinden Sivasspor'a Ziyaret

Üniversitemiz Vakfı Özel Recai Toydemir Anadolu Lisesi öğrencileri, okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte Medicana Sivasspor futbolcularını antrenmanda ziyaret ettiler.

Ziyarette öğretmenler Teknik Direktör Mesut Bakkal'a çiçek takdim ederken, öğrenciler ise meşalelerle ve pankartlarla coşkulu bir şekilde antrenmana gelen futbolcuları karşıladı.

Futbolculara büyük ilgi gösteren öğrenciler takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu hafta oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında takıma başarı dilediler.

As Başkan Faruk Taşseten, öğretmenler ve öğrencilerimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederek genç taraftarlarımızın futbolcularımıza moral verdiğini belirtti. Taşseten, "Genç kardeşlerimizin enerjisi, coşkusu takımımıza inançları bizleri çok mutlu etti. İnşallah Trabzonspor deplasmanından iyi bir skorla döneceğiz. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz." dedi.