Haberler

  • 16 Mart 2016

CÜ Koleji İlkokulu'nda Afiş Yarışması Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu tarafından Yeşilay Haftası kapsamında öğrenciler arası Afiş Yarışması düzenlendi.
 
Resim Öğretmeni Ceren Esra Taşseten önderliğinde gerçekleşen yarışmada 4. sınıf öğrencisi Eylül Kiraz birinci, 4. sınıf öğrencisi Toprak Koç ikinci, 3. sınıf öğrencisi Beren Demir üçüncü, 2. sınıf öğrencisi Özer-Çağan Bağcı ise dördüncülüğü elde etti. 
 
İlkokul’da gerçekleşen yarışmada dereceye giren öğrenciler adına ödül töreni düzenlendi.
 
Törene Okul Müdürü Şamil Turgut,  Müdür Yardımcısı Yasemin Tozkoparan, sınıf öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Okul Müdürü Turgut, öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sanatsal ve el becerilerini geliştirmek için yarışmayı düzenlediklerini ifade ederek, öğrencilerin sanatsal becerilerinin çok yüksek olmasından dolayı da ayrıca mutlu olduklarını ifade etti. Müdür Turgut, yarışmaya giren ve derece alan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. 
 
Törende ayrıca derece alan öğrencilere Müdür Turgut, Müdür Yardımcısı Tozkoparan ve Resim Öğretmeni Taşseten tarafından çeşitli hediyeler verildi. 
 

16

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B