Haberler

  • 14 Mart 2016

Halk Sağlığı Tarafından Öğrencilerimize 50 Adet Bisiklet Verildi

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Üniversitemiz arasında gerçekleştirilen 'Fiziksel Aktivite İmkânlarının Geliştirilmesi İşbirliği Protokolü' kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen toplam 50 adet bisikletler için teslim töreni düzenlendi.
 
Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Sağlık Müdürü Adil Kaya, Sivas İl Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Metin Bozkuş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, dekan yardımcıları, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim yardımcıları, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat,  öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Bisiklet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk  Kocacık, “Öğrencilerimize daha güzel bir kampüs alanı oluşturmak,  sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla yapılan protokol kapsamında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Üniversitemize 50 adet bisiklet verildi. Bu bisikletleri öğrencilerimiz, yapılan ve yapacağımız bisiklet yollarında rahat ve güvenli bir şekilde kullanıp, sağlıklı birer birey olarak yaşamlarını sürdüreceklerdir. İl Halk Sağlığı Müdürü Sayın Levent Sağlam’a ve ekibine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 
 
Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Levent Sağlam ise projedeki amaçlarının yeni yetişen gençlerimizin hayata daha sağlıklı ve daha dinç başlamaları olduğunu söyleyerek, “Öğrencilerimiz bu bisikletleri kullanarak kampüs alanında hem boş vakitlerini iyi bir şekilde geçirecekler hemde hayatlarını daha sağlıklı bir biçimde sürdüreceklerdir. Bu proje kapsamında bize her türlü desteği veren üniversite yönetimimize teşekkür ederim.”  dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Halk Sağlığı Müdürü Sağlam’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. 
 
Tören ardından öğrenciler bisikletlerle kampüs turu yaptılar. 
 

14

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B