Haberler

  • 14 Mart 2016

Sendika Yöneticilerinden Rektörümüze Ziyaret

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası (UDEM HAK SEN) Genel Başkanı Abdullah Peker, Sağlık Haksen Başkan Yardımcısı Şeref Duran, Sağlık Haksen Şube Başkanı Nuri Çayır, Sağlık Haksen İl Başkanı Tansu Özdemir, Yerel Haksen Bölge Başkanı Hüseyin Sarıkaya Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’a ziyaret etti. 
 
Ziyarette Başkan Peker ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr. Kocacık ile Üniversitemize yapılması planlanan Raylı Sistem projesi hakkında sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Genel Başkan Peker ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için önemli bir kurum olduğunu ifade ederek Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
Ziyaretten ve iyi dileklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Genel Başkan Peker ve beraberindekilere Cumhuriyet Üniversitesi’ne gösterdikleri hassasiyet ve ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi olarak tüm sendika ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olduklarını, Sivas ve Üniversitemiz yararına yapılan tüm çalışmalara şimdiye kadar destek verdiklerini ve bundan sonrada da vermeye devam edeceklerini ifade ederek,  katkılarından dolayı herkese teşekkür etti. 
 
Başkan Peker ayrıca Rektör Prof. Dr. Kocacık’a,  sendikalar olarak Sivas’ta başarılı olmuş kurum yetkilerine verdikleri plaketi takdim etti.  
 

14

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B