• 11 Mart 2016

Rektörümüz Kocacık ve Yönetimi CÜ Cami'nde İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Metin Bozkuş,  İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Alptekin Yücel, Cami İmamı Ender Vural ve Garanti Bankası Çağrı Merkezi Yöneticisi Emre Şahmanoğlu ile birlikte Üniversitemiz yerleşkesinde bulunan CÜ Cami’ni ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler,  Üniversitemiz öğrencilerinin görev yaptığı Garanti Çağrı Merkezi’nin katkılarıyla yapılan CÜ Cami yeni şadırvan ve lavabolarını  gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Yapılan lavabolarda sıcak suyun olacağı ve şehir dışından gelenler için duş kabinlerinin koyulduğunu ifade eden İmam Vural, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Müftü Balkan’a  Cami ve çalışmalar hakkında  bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler Çağrı Merkezi yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.