Haberler

  • 10 Mart 2016

Rektörümüz ve Yönetimi Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu'na Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Metin Bozkuş, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz,  Genel Yardımcısı Sami Bozpolat ile birlikte  Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu.
 
Meslek Yüksek okuluna yeni kazandırılan ek idari bina hakkında bilgi veren, ŞAVMYO Müdürü Doç. Dr. Tolga Karaköy “ Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksek Okulu 8 bölüm ve bunlara bağlı 10 program eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Okulda toplam 3 öğretim üyesi ve 18 öğretim görevlisi bulunmaktadır.  Toplam 1068 öğrencinin eğitim gördüğü meslek yüksek okulunda yaşanan idari personelin oda sıkıntısı yapılan ek bina ile ortadan kaldırılmıştır.”  dedi.
 
Ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık ve ekibi okula yeni kazandırılan toplantı salonunda akademik personelle bir araya geldi. Öğretim üyeleri ve görevlilerinin yeni eğitim döneminde beklentilerini dinleyen Prof. Dr. Kocacık, meslek yüksek okullarında eğitim alt yapısının güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
 
Şarkışla Kaymakamlığı Akif Pektaş ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ile de temaslarda bulunan Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Atilla Engin’in Şarkışla Kalesinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 

10

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B