Haberler

  • 03 Mart 2016

CÜ Vakfı Okullarında Deprem Tatbikatı Düzenlendi

1-7 Mart Savunma ve Deprem Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Üniversitesi Sivil Savunma Uzmanlığı ile Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Vakfı Okulları’nda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat ilk olarak CÜ Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu ardından İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerin katılımlarıyla düzenlendi. 
 
Tatbikata Afet ve Acil Durum İl Müdürü Nazif Ekinci, CÜ Sivil Savunma Uzmanı Seçkin Şenol, Okul Müdürleri İnci Poyraz, Şamil Turgut ile AFAD Uzmanı Kemal Demetçiçek katıldı.
 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi afet gönüllüsü öğrencilerinin de katıldığı tatbikatta öğrencilere AFAD İl Müdürü Ekinci ve AFAD Uzmanı Kemal Demetçiçek tarafından Temel Afet Bilinci’ne yönelik seminer verildi.
 
Seminerin ardından tatbikat başarıyla gerçekleştirildi.
 
AFAD Uzmanı Kemal Demetçiçek, tatbikat hakkında bilgiler vererek, “Öğrencilerimize okul müdürlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Çocuklarımızın tepkisi çok güzeldi. Umarım afetler hiçbir zaman yaşanmaz ve bizler sadece tatbikat yapmakla kalırız. Amaç çocuklarımıza en kısa zamanda  farkındalık yaratmaktır.”  ifadelerine yer verdi. 
  
 

03

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B