Haberler

  • 02 Mart 2016

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden Rektörümüze Ziyaret

Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkanı M. Nurullah Albayrak, Kanserle Yaşam ve Dayanışma Derneği Başkanı Perihan Gürbüz,  Zara Postası Gazetesi ve Dergisi Muhabiri Coşkun Gökkuş ile Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkan yardımcıları Rektör Prof. Dr. Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk’unda hazır bulunduğu ziyarette Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkanı M. Nurullah Albayrak, Üniversitemizin gelişme kaydettiğini ifade ederek, “Üniversitemiz oldukça gelişti ve öğrenci sayısı arttı. Çalışmalarınızdan dolayı sizlere ve ekibinize teşekkür ederiz. Üniversite artık Sivas’ın marka değeri haline geldi. Başarılarınızın devamını dileriz.” ifadelerinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık,  “Ben ve yönetimim elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf ediyoruz. Şehir –Üniversite - Sanayi işbirliğinde büyük başarılar elde edildi.  Bizim tek amacımız Sivas’a ve Üniversitemize en iyi hizmeti sunmaktır.” şeklinde konuştu.  
 

02

Mart

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B