Haberler

  • 19 Şubat 2016

Cumhuriyet Teknokent İle Özbelsan A.Ş Arasında Bina Yapım Sözleşmesi İmzalandı

Üniversitemiz Cumhuriyet Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde yapımı gerçekleştirilecek olan 6.491 metrekare büyüklüğündeki Cumhuriyet Teknokent Kuluçka Merkezi ve İdari Bina inşası için ihaleyi alan Sivas Özbelsan A.Ş ile Üniversitemiz arasında sözleşme imzalandı.
 
Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenininde  konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Teknokent’te şu anda kiralanabilir boş ofis kalmadığını ve sırada bekleyen firmaların olduğunu da ifade ederek, “Yeni bir bina ihtiyacımız vardı. Bu bina için kuluçka merkezi ve idari bina adıyla ilgili bakanlıktan gerekli izinler alındı. İhale aşaması tamamlandı. Özbelsan A.Ş Genel Müdürü Şaban Kaya, Teknokent Genel Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş’a ilgilerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu sözleşmeye binaen binamızın temelini en kısa sürede atarız. Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
Özbelsan A.Ş Genel Müdürü Şaban Kaya ise yapılacak bina hakkında bilgiler verdi. Cumhuriyet Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne kazandırılacak ek binanın hayırlı olmasını temenni eden Kaya,  emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Genel Müdür Şaban Kaya, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş ve Vakıf Mütevelli Kurulu Üyesi Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı tarafından bina yapım sözleşmesi imzalandı.   
 

19

Şubat

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B