Haberler

  • 17 Şubat 2016

Üniversitemizden Emekli Olan Prof. Dr. Fikret Ergüngör'e Veda Yemeği

Yaş haddinden emekli olan ve Üniversitemizde  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili ve Rektör Danışmanı olarak görev yapan Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Ergüngör,  Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık'a veda ziyaretinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Prof. Dr. Ergüngör'e Üniversitemize yapmış olduğu katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti. 
 
-Prof. Dr. Ergüngör adına Veda Yemeği Düzenlendi-
 
Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ergüngör adına ayrıca veda yemeği düzenlendi. Personel Yemekhanesi’nde düzenlenen yemeğe Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Metin Bozkuş ile fakülte dekanları katıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Üniversitemizin kapılarının Prof. Dr. Ergüngör’e her zaman açık olduğunu ve  kendisinin Üniversitemize büyük katkılar sağladığını ifade ederek, “Değerli hocam Üniversitemizde güzel hizmetlerde bulundu. Kendisi çok iyi bir dost. Allah yolunu,  bahtını açık etsin. Bundan sonraki yaşantısında ailesiyle huzurlu, sağlıklı  bir ömür diliyorum.” Şeklinde konuştu. Prof. Dr. Ergüngör ise Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesi’nin kendisi adına ayrı bir yeri olduğunu ve Üniversitemizde güzel dostluklar kurduğunu ifade ederek, başta Rektör Prof. Dr. Kocacık'a, Rektör Yardımcılarına, senato üyelerine,  akademikve  idari personele teşekkür etti. 
 

17

Şubat

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B