Haberler

  • 16 Şubat 2016

DSİ Sivas 19. Bölge Müdürlerinden Rektörümüze ziyaret

 
19. Bölge Müdürlüğü görevinden ayrılan Devlet Su İşleri 19. Bölge Müdürü Halil İbrahim Dağlıoğlu ve Bölge Müdürlüğü görevine getirilen İsmail Kaya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette DSİ Sivas eski Müdürü Dağlıoğlu,  Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık’a kurumlararası işbirliğinden dolayı teşekkür ederek, Sivas’ı ve Üniversitemizi unutmayacaklarını sözlerine ekledi. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise DSİ eski Müdürü  Sağlıoğlu’na Sivas’a ve Üniversitemize verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek,  yeni görevinde başarılar diledi.
 
Sivas DSİ Bölge Müdürü  Kaya ise Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ile karşılıklı görüşerek Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için önemli bir kurum olduğunu söyledi. Müdür Kaya ayrıca DSİ ile Cumhuriyet Üniversitesi işbirliğinin bundan sonrada artarak devam edeceğini belirtti. 
 
Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık Müdür Kaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, DSİ ile birlikteliklerinin  devam edeceğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Kocacık  Müdür Kaya'ya yeni görevinde başarılar diledi. 
 

 

16

Şubat

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B