• 12 Şubat 2016

Sivas Öğrenci Pansiyonları Derneği'nden Rektörümüz Ziyaret

Sivas Öğrenci Pansiyonları Derneği yönetimi Rektörümüz  Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Muzaffer Işıklar, yönetim kurulu üyeleri Aytaç Kalkan, Rıza Özer, Ahmet Turan Feyzioğlu, Osman Karatepe, Yusuf Yılmaz, Rasim Yıldırım, Selçuk Kartal ve Ahmet Turan Demirtaş ile birlikte Rektör Prof. Dr. Kocacık ile görüşerek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Işıklar ve yönetimi Rektör Prof. Dr. Kocacık ile  öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarına yönelik çeşitli görüş ve fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Kocacık, Dernek Başkanı Işıklar ve üyelere teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.

Şubat