• 04 Şubat 2016

Sivas İş Platformu'ndan Rektörümüze Ziyaret

Sivas İş Platformu Başkanı Erdal Doğan, Başkan Yardımcısı, Ercan Sicim, Yönetim Kurulu Üyeleri Siyami Ergin, Eren Öztürk, Ergün Şahin, Mustafa Keltek, İsmail Bal, Kerem Koç, Metin Yılmaz, Cemal Durmuş ve Mahmut Acar, Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Platform Başkanı Erdal Doğan, üniversitemizden destek beklediklerini ifade ederek “53 000 öğrenciye sahip olan üniversitemiz Sivas’ın en büyük değerlerinden biridir. Bizler Sivaslıların ekonomik durumunu güçlendirmek amacıyla İstanbul’da bir fuar açacağız.  Fuarda üniversitemizin de bize katkı ve desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Rektör Faruk Kocacık, elimizden gelen desteği vermeye hazırız diyerek, “Bizim farklı konularda, ulusal çapta projelerimiz var. Projeler konusunda hocalarımızla iş adamlarımızın buluşmalarını sağlayabiliriz.” dedi.

Ziyarette Sivas İş Platformu ve Üniversitenin ortaklaşa yapabileceği projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Şubat