• 19 Ocak 2016

Rektörümüz ve Yönetiminden Yeni Yönetimlere Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz ile birlikte Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Orhan Tatar ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Zahid Tevfik Ağaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Prof. Dr. Tatar ve Müdür Tevfik Ağaoğlu’nu tebrik eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi  çalışmalarında başarıla dilediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Tatar ve Prof. Dr. Tevfik Ağaoğlu, Rektör  Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür ederek Üniversitemizin  gelişmesi  adına  ellerinden gelen gayreti ve desteği göstereceklerini vurguladılar.

Ocak