• 08 Ocak 2016

Altınyaylalılar Derneği'nden Rektörümüze Ziyaret

Sivas Altınyaylalılar Derneği Başkanı Ata İmamoğlu, Altınyayla Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Güzeldağ, Dernek Onursal Başkanı Dündar Akbulut, Ulaştırma Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Yasin Demirkaynak ve dernek üyeleri,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk’unda katıldığı ziyarette Dernek Başkanı İmamoğlu, Rektör Prof. Dr. Kocacık ile görüşerek dernek çalışmaları hakkında  bilgiler verdi.

Ziyarette karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunulurken, Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Dernek Başkanı İmamoğlu ve üyelere  Üniversitemizin Haber Bülteni ile  Şehir – Sanayi - Üniversite İşbirliği Çalıştay kitabını takdim  etti.

Ocak