• 05 Ocak 2016

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuarı Tarafından Türk Sanat Müziği Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz, Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencileri tarafından “Türk Sanat Müziği Konseri” düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Metin Bozkuş, öğretim üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Konser öncesinde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bozkuş, ”Konseri aynı zamanda hayatını kaybeden Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ali Sözdemir hocamız anısına yapmış olacağız. Konserin güzel geçeceğine inanıyorum. Herkese iyi seyirler dilerim” dedi.

Konser sonunda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Metin Bozkuş tarafından emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.

Ocak