Haberler

  • 04 Ocak 2016

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci Emekli Oldu

Üniversitemizde uzun yıllar görev yapan ve emekliye ayrılan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Üniversitemize yapmış olduğu katkılardan ve emeklerinden dolayı Prof. Dr. Demirci’ye minnet duygularını belirterek, teşekkür etti. 
 
Cumhuriyet Üniversitesi’nin kapılarının kendisine her zaman açık olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kocacık,  günün anısına Prof. Dr. Demirci’ye teşekkür belgesi takdim etti.
 
Prof. Dr. Demirci ise  konuşmasında,  “Cumhuriyet Üniversitesi’nin  bende ve ailemde çok ayrı bir yeri var.  Üniversitemizde çok güzel ve mutlu zamanlar geçirdim. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Faruk Kocacık’a,  yönetimine,  fakültemizde bulunan mesai arkadaşlarıma, idari ve akademik personellerimize ayrı ayrı teşekkür ederim”  şeklinde konuştu.
 
Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Metin Bozkuş, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz’da hazır bulundu.  
 

04

Ocak

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B