• 04 Ocak 2016

Uygulama Hastanesinde Karma Resim Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Fotoğraf, Resim, Karikatür Sergisi Açıldı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Bolayır, sağlık çalışanları Vedat Esen,  Fahri Kırıktaş,  Demet Şimşek ve Zerrin Tezyakan tarafından Uygulama Hastanesi Kütüphanesi’nde açılan sergiye Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, dekan yardımcıları, başhekim yardımcıları, öğretim üyeleri, sağlık çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, serginin açılışında emeği geçenleri tebrik ederek, teşekkür etti.

Prof. Dr. Ertuğrul Bolayır ise sergi hakkında bilgiler vererek,  “Yaklaşık 85 eser ile karma sergimizi açmış bulunmaktayız. Sağlık alanında yoğun bir iş temposu içerisindeyiz. Bulduğumuz boş zamanlarımızda böyle sanatsal bir çalışma içerisine girerek motivasyonumuzun artmasını ve rahatlamamızı sağladık. Bu çalışmamız umarım gençlerimize örnek olur. Sergimizin açılışına katılan Sayın Milletvekilimize,  Sayın Rektörümüze,  Rektör yardımcımıza ve diğer tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Ocak