Haberler

  • 24 Aralık 2015

Rektörümüz ve Yönetiminden TSO'ya Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Prof. Dr. Metin Bozkuş ile birlikte Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve üyelerini ziyaret etti. 
 
TSO Başkanı Osman Yıldırım ve üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Üniversitemiz tarafından hazırlanan Üniversite - Şehir - Sanayi İşbirliği Çalıştayında Sivas’la ilgili yapılacak işler ve yatırım alanlarının yer aldığını ifade ederek, “Bu çalışma çeşitli gurupların bir araya gelmesiyle, başta Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla gerçekleşti. Dolayısıyla Sivas’ta böyle bir çalıştay kitabını hazırladığımızda en çok ilgili olacak ve en çok katkı sağlayacak kesime de takdim etmek gerekiyordu. Hem hazırladığımız Üniversite - Sanayi İşbirliği Çalıştay kitabını takdim etmek,  hem de sohbet edip bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla TSO Başkanımızı ve üyelerini ziyaret ettik.  Kendilerine zaman ayırıp bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Umarım bu beraberliklerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.  
 
TSO Başkanı Osman Yıldırım ise  “Cumhuriyet Üniversitesi Sivas’ımızın gözbebeği,  olmazsa olmazımızdır. Cumhuriyet Üniversitesi’nde yapılan her hizmetin Sivas’ımıza büyük bir katkı sunduğunu biliyoruz. Bizde Üniversitemiz yönetimi ile güzel bir diyalog ve ilişki içerisindeyiz.  Aynı diyalog,  aynı ilişki,  aynı uyumlu çalışmamız bundan sonrada devam edecek.  Sivas’ın gelişmesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

24

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B