Haberler

  • 24 Aralık 2015

Sivasspor Teknik Adamı Buruk'tan Rektörümüze Ziyaret

Sivasspor’un yeni Teknik Direktörü Okan Buruk,  Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Rektör Kocacık ile karşılıklı görüşen Buruk, Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, Rektör Prof. Dr. Kocacık başta olmak üzere akademik/idari personel ve öğrencilerimize Sivasspor’a gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. 
 
Teknik Direktör Okan Buruk ayrıca Sivasspor ve Üniversitemizin  bu şehrin en önemli markalarından olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet Üniversitesi  ile gerektiği yerde işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyleyerek teşekkür etti.
 
Sivasspor’un Sivas’ın en önemli değerlerinden biri olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Kocacık, Sivasspor’un Okan Buruk’la daha fazla başarılar elde edeceğine inandığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Kocacık, başta Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere oyunculara ve tüm teknik heyete başarılar diledi. 
 
Sivasspor’un Türkiye’nin en önemli takımları arasında yer aldığını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık, Okan Buruk’a ve futbolcularına başarılarla dolu bir 2016 yılı geçirmelerini temenni etti. 
 
Kulüp Asbaşkanı Faruk Taşseten’in de katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Okan Buruk ve Asbaşkan Taşseten’e günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. 
 
 

24

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B