Haberler

  • 22 Aralık 2015

İİBF Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü Üyeleri Zara MYO'nu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin faaliyet gösterdiği Zara Genç Akademi Kulübü,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübünü Zara’da misafir  etti. 
 
Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman yaptığı konuşmada öğrenciler arasında dayanışma ve kaynaşmanın öneminden bahsederek, öğrenciliğin sadece derslerden ibaret olmadığını,  sosyal gelişiminde öğrenciler için en az bir diploma kadar önemli olduğunu söyledi.  Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Çağatay Karaköy ile birlikte ilçeye gelen Kulüp Başkanı ve üyeleri, Zara’da bulunduklarından çok memnun olduklarını, bundan sonraki etkinliklerde Zara Genç Akademi Kulübü üyeleriyle ortaklıklar yapacaklarını, böylece ilçede okuyan öğrencilerin merkezle olan ilişkilerinin güçlenmesine yardımcı olmak istediklerini  aynı zamanda etkinliklerin Zara’da yapılmasını sağlayarak merkezde eğitim gören öğrencilerin de ilçede okuyan öğrencilerle kaynaşmasını ve farklı bakış açıları kazanmalarını sağlayacağını belirttiler. 
 
Zara Genç Akademi Kulübü Başkan ve üyeleri de bu ziyaretten oldukça mutlu olduklarını belirterek, bundan sonra daha renkli ve verimli faaliyetleri birlikte yapabileceklerini söyledi.
 
İki kulüp öğrencileri okulun konferans salonunda biraraya gelerek, görüş alışverişinde bulundu ve ortak projelerin ilk adımını attılar.
 

22

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B