Haberler

  • 20 Aralık 2015

TÜBİTAK ARDEB 1000 Projesi Kapsamında Öğretim Üyelerine Katılım Belgeleri Verildi

Üniversitemiz akademik kadroları için Eylül 2014’de başlayan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen ulusal ve uluslararası araştırma projelerinde farkındalık yaratma ve üretme/kabul potansiyellerinin geliştirilmesi projesi kapsamında, sağlık bilimleri için düzenlenen ikinci proje eğitimi sonrasında katılım belgelerinin takdim töreni düzenlendi.
 
Mühendislik Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak ve katılımcı öğretim üyeleriyle lisansüstü öğrenciler katıldı.
 
Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, proje eğitimini düzenleyenlere ve emeği  geçenlere teşekkür ederek, öğretim üyelerimiz ve lisansüstü öğrencilerimizin TÜBİTAK ARDEB projelerine daha fazla önem vermesi ve dolayısıyla ilgili programlara proje yazmaları konusunda temennide bulundu.
 
Program sonunda Rektör Prof. Dr. Kocacık tarafından 34 katılımcıya belgeleri verildi.
 
Proje eğitiminde, Prof.Dr. Ahmet Ayar (K.T.Ü. Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.), Prof.Dr. Selim Kutlu (Necmettin Erbakan Üniversitesi, Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.), Prof.Dr. Bayram Yılmaz (Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.) ve Prof.Dr. Nurettin Aydoğdu (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.) eğitimci olarak bulundu.
 

20

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B