• 18 Aralık 2015

Hayırsever İş Adamı Dursun'dan Rektörümüze Ziyaret

Zara Vesyel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokul binasınının yapımında büyük  katkıları olan Hayırsever İş Adamı Veysel Dursun Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Jandarma Alay Komutanı Bektaş Arslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, İş Adamı Necattin Çelik, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fertelli’nin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, İş Adamı Dursun ile görüşerek Üniversitemiz ve ismini taşıdığı Uygulamalı Bilimler YO hakkında bilgiler verdi. YO binasını Zara'ya  ve Üniversitemize kazandırmasındaki  katkılarından dolayı kendisine minnet duygularını belirten Rektör Prof. Dr. Kocacık,  İş Adamı Dursun ve ailesine teşekkür etti.

İş Adamı Dursun ise Zara Uygulamalı Bilimler YO ve Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetiminin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Aralık