Haberler

  • 14 Aralık 2015

Üniversitemiz Yönetiminden Milli Savunma Bakanı Yılmaz ve Sivas Milletvekillerine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe  ile birlikte Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz ve Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Habib Soluk’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi ilk olarak Milli Savunma  Bakanı Sayın ismet  Yılmaz’ı ziyaret ederek,  hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Bakan Yılmaz’ın Milli Savunma Bakanlığı görevine tekrar getirilmesinden dolayı  Sivas ve Üniversitemiz adına mutluluk duyduklarını  dile getirerek, “Sayın Bakanım;  sizi tekrar kabinede görmek bizlere gurur veriyor.  Sivas ve Üniversitemize yaptığınız katkılar ve destekler takdire şayandır. Sivas’a ve Üniversitemize bundan sonraki süreçte desteklerinizin artarak devam edeceğine yürekten  inanıyoruz. Başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bu kutlu görevinizde başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık Bakan Yılmaz’a ayrıca  Cumhuriyet Üniversitesi’nin çalışmalarıyla birlikte Üniversite - Şehir - Sanayi İşbirliği Çalıştayı’nı ve kendisi adına hazırlanan özel albümü takdim ederek, Bakan Yılmaz’a üniversitemiz hakkında bilgiler verdi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetiminin iyi dileklerinden dolayı ve ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederek,  karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 
 
Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimi ardından Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Habib Soluk’u makamında ziyaret etti. Milletvekilleri ile karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi, Milletvekillerinin Sivas ve Üniversitemiz yaptıkları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek,  kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve  teşekkür etti. 
 

14

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B