Haberler

  • 14 Aralık 2015

Deprem Semineri ve Yangın Söndürme Tatbikatı Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Mustafa Elik sorumluluğunda, Sivas Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)  işbirliği ile ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Matematik Öğretmenliği 4.sınıf öğrencileri Kübra Yaşacan, Beste Kostak, Beyza Nur Kaplan, H. Nursema Alçay, Yasemin Açıkgöz, Mazlum Geçğin, Selman Çaylak’ın katılımlarıyla Beypınar Köyü’nde Deprem Semineri ve Yangın Söndürme Tatbikatı düzenlendi.
 
Beypınar İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen programda öğrencilere ilk olarak AFAD Eğitim Uzmanı Kemal Demetçicek tarafından Deprem hakkında seminer verildi. 
 
Programda daha sonra öğrencilerin bilgilendirilmesi adına Deprem ve Yangın tatbikatı yapıldı. Ardından öğrencilere küçük hediyeler verildi. 
Programda ayrıca Beypınar İlköğretim Okulu’nda ihtiyaçlı çocuklara verilmek üzere giyecek, ayakkabı ve spor malzemeleri teslim edildi. 
Programda son olarak okul bahçesinde yakılan ateşle öğrencilere yangın söndürme tüpü ile yangın söndürme tatbikatı yaptırıldı.
 

14

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B