Haberler

  • 12 Aralık 2015

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas Fen Lisesi Müdürlüğü arasında sosyal, kültürel ve bilimsel işbirliği protokolü imzalandı. 

Rektörlük makamında gerçekleşen protokole, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Sivas Fen Lisesi Müdürü Birol Elmacıoğlu katıldı. 

Protokolün amacı ise;  Fen Lisesi’nin ihtiyaç duyacağı hizmet içi eğitimle, eğitim altyapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi ile zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi, eğitim öğretim desteği sağlanması konularında Üniversitemiz tarafından uygun görülen şartlarda uzmanlık desteğinin sağlanması ve bu kapsamda Üniversitemiz öğretim elemanlarınca taraflarca uygun görülecek koşullarda veri toplanabilecek ve araştırma yapılabilecek. 

Protokol kapsamında ayrıca lise öğrencilerinin Üniversitemizin akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etmesine ve birimlerde bulunan laboratuvarların kullanılmasına uygun görülen şartlarda imkan tanınacak.

Protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, protokolün amacına ek olarak her türlü seminer, hizmet içi eğitim ve eğitimle ilgili her türlü işbirliğini yaparak,  Sivas’ın eğitim hayatına katkı sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. Protokolün imzalanmasında emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy’a,  Sivas Fen Lisesi Müdürü Elmacıoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederek, eğitim protokolünün her iki camiaya hayırlı olmasını temenni etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ise Sivas’ın güzide kurumu olan Cumhuriyet Üniversitesi ile eğitim protokolü imzaladıklarını ifade ederek, protokol çerçevesinde Üniversitemizin desteğini arkalarında görmüş ve hissetmiş olduklarını söyledi. Üniversitemizin imkanlarını ve laboratuvarlarını kullanmak, öğretim üyelerimizin çalışmalarını ve bilgi birikimlerini öğrencileriyle paylaşmak adına bu işbirliğini protokolünü hazırladıklarını ifade eden Müdür Altınsoy, hazırlanan protokolün Sivas’a Üniversitemize ve Fen Lisesi’ne hayırlar getirmesini temenni ederek teşekkür etti.  

12

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B