Haberler

  • 09 Aralık 2015

Kalandar Soğuğu Senaristi Öğretim Görevlisi Sert'e Teşekkür Belgesi

28. Uluslararası Tokyo Film Festivali’nden WOWOW İzleyici Ödülü’yle dönen Kalandar Soğuğu Senaristi Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Bilal Sert,  Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.
 
Öğretim Görevlisi Sert, film hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgiler vererek, Tokyo’dan sonra Antalya Film Festivaline katılan Kalandar Soğuğu’nun en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi müzik ödülü ve jüri özel ödülüyle döndüğünü ifade ederek, filmin geçtiğimiz günlerde Antalya’da Gala’sının yapıldığını da hatırlattı. 
 
Öğretim Görevlisi Sert, Kalandar Soğuğu’nun nisan ayında İstanbul Film Festivali’nde yer alacağını ve ardından Türkiye’de gösterime gireceğini sözlerine ekledi. 
 
Filmin Yönetmeninin Üniversitemiz Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Programcılığı mezunlarından olduğunu dile getiren Öğretim Görevlisi Sert, desteklerinden ve iyi dileklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık’a ve CMYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e teşekkür etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise ziyaretinden dolayı Öğretim Görevlisi Bilal Sert’e memnuniyeti dile getirerek, kendisinin kaleme aldığı ve mezun öğrencilerimizden Mustafa Kara’nın Yönettiği Kalandar Soğuğu adlı filmin başarısından dolayı Üniversitemiz adına gururlandığını söyleyerek, başarılarının devamını diledi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca Sert’e günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti.  
 

09

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B