Haberler

  • 08 Aralık 2015

Emekli Olan Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sül'den Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizden emekli olan  Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfü Sül Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Ziyarette Yrd. Doç. Dr. Sül, Cumhuriyet Üniversitesi’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek Üniversitemizde görev yaptığı zaman zarfında destek sağlayan mesai arkadaşlarına, akademik ve idari personele ve öğrencilerine teşekkür etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Yrd. Doç. Dr. Sül’e Zara Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yaptığı başarılı çalışmalar başta olmak üzere Üniversitemize verdiği emek ve çabalarından dolayı teşekkür etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık günün anısına Yrd. Doç. Dr. Sül’e günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti. 
 
Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfi SÜL’ün Özgeçmişi
 
1948 yılında Zara’da doğdu.  İlkokulu Zara’da, ortaokul ve liseyi Sivas’ta bitirdi. 1974 yılında İTÜ Maden Fakültesinden Maden Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 
 
1976-1978 yılları arasında 2 yıl MTA Genel Müdürlüğünde Ödemiş yer altı altın aramaları kamp şefi olarak görevi yaptı. 1978-1979 yılları arasında Etibank Genel Müdürlüğü bünyesindeki Ödemiş Civa Yeraltı İşletmesi’nde 1 yıl çalıştı. 
 
İzmir – Aydın otoyol tünel yapımında ve Divriği Demir Madeni Yeraltı İşletmesinde Yertaş LTD. ŞTİ.’nde 2 yıl çalıştı.
Yeraltında toplam 5 yıl çalıştı.
 
Toplam 40 yıllık hizmet süresi içerinde 10 yıl MTA ve ETİBANK’ta 10 yıl ise özel sektörde (DEMİR EXPORT A.Ş. ve YERTAŞ LTD.ŞTİ) çalıştı. 20 yıldır Cumhuriyet Üniversitesi’nde Yrd. Doç. olarak görev yaptı. 
 

08

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B